Over ons

Bij NieuweDuurzaam.nl geloven we in een wereld waar duurzaamheid en innovatie samenkomen om onze planeet en de levens van mensen beter te maken.

Ons verhaal begint met een eenvoudige vraag: “Hoe kunnen we bedrijven helpen om duurzaam te worden en tegelijkertijd succesvol te blijven in deze snel veranderde wereld?” Deze vraag bracht mij ertoe om NieuweDuurzaam.nl op te richten, zodat wij ondernemers en bedrijven inspireren en informeren over de nieuwste ontwikkelingen en praktijken in duurzaam ondernemen.

Als marketingstrateeg werk ik (Etienne van de Boel) veel samen met ondernemers die met dit onderwerp worstelen. Daarnaast vind ik het enorm belangrijk een bijdrage te leveren aan deze wereld door middel van mijn klanten en partners. Samen met mijn team van gepassioneerde schrijvers en enthousiastelingen over duurzaam ondernemen zetten we onze ervaringen en meer om in deze (hopelijk relevante) content.

We zetten ons in om relevante en grondig belichtte informatie te delen over een breed scala aan duurzaamheidsthema’s – van groene technologieën en circulaire economie tot maatschappelijk verantwoord ondernemen en klimaatverandering.

Bij NieuweDuurzaam.nl willen we niet alleen de status quo uitdagen, maar ook bruggen bouwen tussen traditionele bedrijfsmodellen en de duurzame innovaties van de toekomst. We geloven dat bedrijven een cruciale rol spelen bij het aanpakken van de huidige wereldwijde uitdagingen.

Transparantie, ethiek en duurzaamheid zijn niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor de bedrijfsvoering van bedrijven. We hopen daarmee bedrijven te helpen deze waarden in hun dagelijkse operaties te integreren.

Op naar een duurzamere toekomst!

Etienne round new

Etienne van de Boel
Marketingstrateeg en duurzaam ondernemer.